<< Vacatures

Vacature administratief medewerker orderadministratie

Cymo is een jong bedrijf dat geavanceerde medische endoscopie-apparatuur produceert en verkoopt. Ontwikkeling, assemblage, marketing en verkoop gebeurt in Groningen. We verkopen onze instrumenten internationaal en staan op medische beurzen binnen en buiten Europa.

De functie
Je voert ten eerste administratieve taken uit voor een bedrijf dat medische apparatuur produceert. Dat betekent dat je de administratie voor verzending verzorgt en teruggezonden apparatuur registreert in het SAP-systeem. Daarnaast werk je in het magazijn voor de vele technische componenten die in de productie worden gebruikt. Bij elkaar is dit een volle baan met administratieve en technische kanten voor een medewerker die het leuk vindt, verschillende taken uit te voeren.

Onze wensen
Je hebt net een opleiding voltooid of je hebt al ervaring opgedaan als medewerker administratie en magazijnbeheer. Je kunt goed met een administratief computersysteem omgaan, je weet hoe belangrijk het is dat administratieve taken correct worden uitgevoerd. Daarnaast kan je goed werken in een magazijn met onderdelen voor de productie. Dat betekent dat je technisch inzicht hebt zodat je de vele verschillende onderdelen snel kunt herkennen en begrijpt wat het is. Het is daarom zeker een voordeel wanneer je zelf interesse en ervaring hebt in techniek.

Opleidingsniveau: MBO-4
Talen: Nederlands en Engels zowel mondeling als schriftelijk goed.

Arbeidsvoorwaarden
Aantal uren: 19-38 uur per week.
Werklocatie: Vaste werklocatie, 9723JD, Groningen.
Soort contract: Vast.
Salaris: Vast loon of uurloon

Solliciteren?
Wanneer deze functie bij jou past stuur dan een sollicitatie naar Cymo!
Contactpersoon is Peter Struwe, graag CV per e-mail sturen met begeleidend schrijven.